Vuoden 2018 yhteenvetoa

Tämä vuosi on ollut hyvä vuosi, mutta kiireinen. Joulukuussa ahkerointi palkittiin kun valmistuin Helsingin Psykoterapiainstituutista. Työ-ja opiskelukiireistä huolimatta, olen tänä vuonna ehtinyt viettää aikaa myös läheisten ihmisten kanssa. Silloin kun on kiireinen, unohtaa helposti, mitkä asiat oikeasti ovat tärkeitä. Työ- ja opiskelumenestyksellä ei ole mitään merkitystä, jos sitä ei voi jakaa kenenkään kanssa.

Koen muuttuneeni ihmisenä paljon opiskelujen aikana. Terapeuttikoulutuksessa joutuu miettimään elämää ja itseään eri näkökulmista. Opiskelujen lopulla aloin uudelleen pohtimaan henkistä kasvuani. Tähän on vaikuttanut erityisesti toimintani JoutSEN ry:ssä. Omaan ajatteluun vaikuttaa paljon sen, kenen ihmisten kanssa viettää aikaa. Välillä kannattaa pysähtyä miettimään, mihin aikansa käyttää.

Vuodelle 2019 tavoitteenani on edelleen viettää aikaa kaikkien ihanien ihmisten kanssa. Lisäksi aion tietoisesti kehittää itseäni henkisellä tasolla. Olisi mukava osallistua johonkin retriittiin jossain kohtaa. Pyrin myös säännöllisesti tekemään meditaatio/mindfulness harjoitteita. Unityöskentelyä aion myös tehdä enemmän tietoisella tasolla. Henkisen puolen lisäksi aion pitää parempaa huolta kehostani, lisää liikuntaa ja terveellisempää ruokaa.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille <3

 

 

 

 

 

 

 

Kuva lainattu Power of Positivity Facebook-sivulta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *